Jump to content

juddering 0 - 5mph on acceleration


hello3459
 Share

Recommended Posts

I pull off the lights in my gilera dna 50 and its got this judering feel to it... obviously this isnt normal any suggestions what this could be?.... btw i dont ride it cold so its not problems of it being cold :) - i think its somehting to do with my drivebelt maybe???


also its lost general power.... not that the thing has much power in the first place...

Link to comment
Share on other sites

I pull off the lights in my gilera dna 50 and its got this judering feel to it... obviously this isnt normal any suggestions what this could be?.... btw i dont ride it cold so its not problems of it being cold :) - i think its somehting to do with my drivebelt maybe???


also its lost general power.... not that the thing has much power in the first place...

its an automatic, so i'd suggest that your problems are clutch related... a dealer would be best to advise, ask one to have a look, but instruct them not to complete any repairs until they have had the all clear from you.. and get a quote for the work..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Welcome to The Motorbike Forum.

    Sign in or register an account to join in.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy Guidelines We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

Please Sign In or Sign Up