Jump to content
  • Sign up now

    Registration is quick and easy 

cagiva mito evoloution 125 power problem


Guest andye44
 Share

Recommended Posts

hmmm.... it could just be a dudd battery. Maybe it's time to replace.


If the batterys relatively new, then I suggest you check your alternator next.


Get yourself a multimeter, only about £15? something like that.


Connect it up to your battery terminals whilst theyr'e still in the bike, it should read about 12 volts.


Now turn your engine on, the voltage should now read about 14 - 15 volts.


Flick your lights onto high beam etc. and check the multimeter again, might drop slightly but shouldnt drop much.



If you're getting really poor reading maybe it's time to replace your alternator

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy Guidelines We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.