Jump to content
  • Sign up now

    Registration is quick and easy 

Bike won't start


illvibetip
 Share

Recommended Posts

Ive had a lot of problems lately with wiring etc but today after I went to town, the bike wouldn't start at all. There's no sound at all from the starter motor, there's nothing. The neutral light isn't on either which is unusual. I can bump start it easy and even if I leave it running, the battery doesn't seem to charge. Any idea what I should do first as I'm trying to diagnose the problem.

Thanks

Link to comment
Share on other sites

Is there any power at all?


If there is try starting with the side stand up and clutch pulled in


No neutral light could be gear position sensor and it won't start with the side stand down and no neutral light

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy Guidelines We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.