Jump to content
  • Sign up now

    Registration is quick and easy 

spluttering bandit!


dfrbrowne
 Share

Recommended Posts

Just been out on my 656 Bandit for a run up the motorway, not used it for a couple of weeks.


It took a minute to start and it is struggling to keep up the revs, I noticed at lo-res and slow speeds it was a bit jumpy and spluttery, it was fine on the motorway once above the 5,000/6,000 revs mark.


Is it just in need of a service?

Link to comment
Share on other sites

650 is fuel injected I believe!


Run some STP injector cleaner through it, give it double the dose recommended just to really burn it through.


My source being I've had the same problem and that cured it :thumb:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy Guidelines We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.