Jump to content

1994 honda cbr 600 f2 not sparking


Guest yamaha-yz-85
 Share

Recommended Posts

hi there I currently have a 1994 hond cbr 600 f2 engine I have removed it from the bike to fit into an off road buggy I have all the wires and everything plugged in but I cant seem to get the engine to create a spark at all is there anything that I can test ? thanks kieran

Link to comment
Share on other sites

welcome to the forum pop into newbies and introduce yourself,its worth sticking about on this forum its one of the better ones out there.Now have you taken the full loom,switch gear,cdi unit,coils and all the relays from the original bike as well and made sure that you have got all the earths correct to the frame and engine and that none of the wires have been choopped and connected wrongly?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Sign up now

    Registration is quick and easy 

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy Guidelines We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

Please Sign In or Sign Up