Jump to content

Strange Electrical Faults > FI Light > Won't Start


TheEmpt
 Share

Recommended Posts

Hi guys,


I have a troublesome 2006 Kawasaki ER6-n.


Short Story:

> Electrics flickering: headlight dimming, indicators flashing at fast speed, digital dials switching off and on completely during ride, oil light flickering (oil is fine)

> FI light came on briefly, but then bike started, needed a little revs

> Bike would cut out at traffic lights, when I pulled up at work etc

> This morning the FI light was flashing, bike wouldn't start at all


I understand there's actual fault finding techniques when it comes to FI, but wondered if this gave any clues to anyone. Thanks so much in advance guys :)


Ben

Link to comment
Share on other sites

Main earth would be the first thing I'd check with that many symptoms.


Battery voltage comes a (very) close second.


Secondary earths are 3rd in line.


Last (but not least) - connections in the loom.


NB. Have you had the bike get VERY wet recently?


:cheers:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Welcome to The Motorbike Forum.

    Sign in or register an account to join in.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy Guidelines We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

Please Sign In or Sign Up