Jump to content

Engine light on 2013 CBF125


Guest g4ugm
 Share

Recommended Posts

Folks,

I have a CBF125 with about 10K miles and it seems to work fine, except after about 30 minutes of riding the engine management light comes on. Switch off and on and it goes out again. Put the side stand down no flashes at switch on. Bike seesm to run normally with the light on. Any thoughts as to why this happens.

Dave

Link to comment
Share on other sites

Welcome to TMBF mate. . . ....pop over to the Newbies section and introduce yourself to the guys when you can. ...... 8-)


I've no idea how to find the error code on a CBF125.....but Fozzie may know, as he's been pretty pretty intimate with one for the few months..... :wink: :lol: :lol:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Sign up now

    Registration is quick and easy 

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy Guidelines We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

Please Sign In or Sign Up