Jump to content

Diversion xj900s 1998


Recommended Posts

Just bought an Xj900s, low mileage, great condition, 1998, was running ok but rich on 1,2 and 4 carbs.

Took carbs off and found needle assemblies in bits in 1,2 and 4. Reassembled them, clearly need new o rings, but didn’t have any. Put carbs back on bike and now can’t get any fuel through to them. Electric fuel pump isn’t running when cranking engine. Took fuel pump off, rigged up temporary supply and pump runs.

Why am I not getting 12v at the fuel pump? What have I missed? Thanks

Link to comment
Share on other sites

Hi TimR, yes I’ve been using it these last two weeks before removing the carbs.


However, since posting the first entry in this thread, I’ve been at it again. I rigged up a temporary 12v supply to the fuel pump, filled carbs up, started bike, ran good. Stopped bike, started again just to see if it would. Stopped bike. Removed temp supply, reconnected to original supply, started engine. Ran it for 5 minutes without issue. Took it out for a ride and it was good. Thankfully.

Now I need to sort out the retention o rings for the needle assemblies.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Sign up now

    Registration is quick and easy 

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy Guidelines We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

Please Sign In or Sign Up