Jump to content

The speedo that couldn't read


Curtisjennings
 Share

Recommended Posts

Hi guys.

I'm new here and relatively new to riding as well (only been riding for about a year) and have just bought byself a new bike, 2010 yamaha yzf r125.


The only problem with sed bike is the speedo does not work, it is ont of the electric ones but the revometer, the fuel gauge and all the turn signals neutral lights ect that are on the same circuit board with the same wiring loom all work. It's just the speedo.


I've looked around and can't seem to find anyone esle who's had the same issue. I am hoping you guys might be able to shed some light on this for me.


Yours


Curtis

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Sign up now

    Registration is quick and easy 

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy Guidelines We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

Please Sign In or Sign Up